Inici Tornar enrere
Benvolguts professionals de l'educació primària i secundària:


Estem encantats de presentar-vos el nou IACoBà, l'Instrument d'Avaluació de Competències Bàsiques. En aquest portal trobareu tota la informació necessària per entendre i poder aplicar les eines que posem a la vostra disposició en benefici de la comunitat docent.
Què és IACoBà?
És una eina virtual que permet avaluar els alumnes, en una sèrie de competències, per donar informació als professionals de l'educació sobre els nivells amb els quals els alumnes surten de la Primària o bé arriben a la Secundària. IACoBà ha estat dissenyat des de l'experiència educativa, de professors per a professors, amb l'objectiu de minimitzar l'esforç i maximitzar la informació i la utilitat de les dades obtingudes.
Com s'estructura?
IACoBà s'estructura seguint la definició de Competències Bàsiques del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per a l’educació bàsica. Podeu consultar tota la informació a l'apartat proves del menú informació d'aquest portal.
Quines dades obtindré amb l'avaluació?
Amb IACoBà s'obtenen dades ràpides i precises sobre el nivell que tenen els alumnes en les competències avaluades. Aquesta informació es pot consultar en tot moment, inclús quan encara no s'hagin finalitzat les proves. Per a més informació sobre els resultats, consulti l'apartat resultats.
Com puc avaluar els meus alumnes?
Es poden avaluar els alumnes de manera individual o col·lectivament. No calen coneixements tècnics especials ni ser especialista dels àmbits avaluats. Necessites que els alumnes del teu centre o institució disposin d'un ordinador amb connexió a Internet de banda ampla. Si acompleixes aquest requisit pots posar-te en contacte amb nosaltres per a facilitar-te més informació o bé per a contractar el nostre servei.