Preguntes freqüents Tornar enrere
Quan costa un crèdit IACoBà?
El preu d'un crèdit, que equival a l'avaluació d'un alumne amb IACoBà, es de tan sols 3 euros + IVA.
Quins alumnes puc avaluar amb IACoBà?
Recomanem passar les proves o bé al final de 6è de primària o bé a l'inici de 1er d'ESO, ja que les proves IACoBà han estat pensades i dissenyades per avaluar les competències bàsiques en el pas de l'Educació Primària a l'Educació Secundària Obligatòria. IACoBà també pot ser útil per comprovar l'evolució dels alumnes dins un mateix curs escolar si s'avaluen els alumnes tant al principi com al final del curs.
Les proves IACoBà substitueixen les proves oficials del Departament d'Ensenyament?
No. Les nostres proves són independents de les que realitza el Departament.
Puc avaluar els alumnes de només una competència concreta?
Sí. L'avaluació amb IACoBà és totalment configurable. Es poden avaluar els alumnes de qualsevol nombre de proves (competències) i en qualsevol ordre desitjat. Per exemple, podeu avaluar els alumnes només de la competència matemàtica.
Les proves IACoBà estan en diferents idiomes?
No. De moment IACoBà només està disponible en Català. No inclou cap prova en llengua castellana o altres llengües. Ja estem treballant en la traducció de la nostra eina en altres idiomes per a futurs cursos escolars.
Quines feines per al professor implica avaluar els alumnes amb IACoBà?
L'única feina serà introduir les dades dels grups i dels alumnes a avaluar. Tots els resultats i informes amb IACoBà s'obtenen de forma totalment automàtica i immediata.
Cal algun material especial per treballar amb IACoBà?
No. Tot el que es necessita es un ordinador amb accés a Internet disponible pels alumnes. IACoBà és una eina totalment online i no és necessari l'us de llibres, quadernets, fulls o cap altre tipus de material per realitzar l'avaluació.
On puc trobar més informació sobre IACoBà?
Podeu començar pel principi i adreçar-vos a l'apartat inici o consultar els diferents apartats del menú informació de la nostra web.