Adquirir crèdits Tornar enrere
Tarifes
El preu del crèdit IACoBà és de 3€ (IVA 21% no inclòs). Un crèdit equival a una avaluació d'un alumne.

Per exemple, si es volgués avaluar dos grups de 30 alumnes (60 alumnes en total), s'haurian d'aquirir 60 crèdits.

Els crèdits poden adquirir-se en qualsevol moment i no tenen caducitat. Els credits sobrants poden ser aprofitats pels següents cursos escolars.
Adquirir crèdits
Emplena el següent formulari per enviar-nos la teva sol·licitud de crèdits IACoBà.

Una vegada rebuda la teva sol·licitud, ens posarem en contacte amb tú, en l'adreça de correu del centre que hagis indicat al formulari, per donar-te la benvinguda i facilitar-te les dades d'accés del teu centre educatiu a l'entorn IACoBà.

Formulari d'adquisició de crèdits
 
Nom del centre: *
Correu electrònic: *
Confirma el correu electrònic: *
Persona de contacte (nom complet): *
Nombre de crèdits a adquirir: *    (Un crèdit equival a una avaluació d'un alumne)
 
Els camps marcats amb (*) són obligatoris

Nota important: De vegades, els clients de correu electrònic poden classificar el missatge de resposta que t'enviem com a spam. Si no trobes el missatge a la teva bústia d'entrada, revisa la carpeta "Correu brossa" del teu client de correu. Si has trobat el missatge a la carpeta "Correu brossa", si us plau, marca el missatge amb el botó "No és spam" perquè no sigui classificat com a spam en futures comunicacions.

Més informació
Per a més informació sobre IACoBà, pots consultar les preguntes freqüents o adreçar-te a l'apartat inici. També pots consultar els diferents apartats del menú informació de la nostra web.
Avís legal i LOPD
A IACoBà complim amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) que marca la legislació vigent. Consulta les condicions del servei i la nostra política de privacitat de dades fent clic aquí